RELAIS BORGO TORALE

Te boeken vanaf: 450 euro per week

beschrijving
foto's
faciliteiten
prijs
kaart

video

Beschrijving:
UmbriŰ, het groene hart van ItaliŰ; absoluut geen ôfonkelnieuweö slogan, maar het is wel waar! Eikenbossen, velden met zonnebloemen, heel veel olijfbomen, mooie oude stadjes, het Lago di Trasimeno met het eiland Maggiore, waar de Heilige Franciscus 40 dagen heeft gevast, maar waar wij nu heerlijk kunnen eten, met als specialiteit de vis uit het meer, Assisi, Perugia met zijn smalle straatjes en de meest Middeleeuwse stad van UmbriŰ, Gubbio. Kortom, een bestemming waar u kunt genieten van alles wat het goede, Italiaanse leven te bieden heeft.

En dat geldt zeker niet in de laatste plaats voor het reeds genoemde Lago di Trasimeno. Goethe schreef het volgende in zijn dagboek toen hij richting Rome reisde en het meer aanschouwde: ôOp een prachtige morgen verliet ik Perugia en ik voelde mij gelukkig om weer alleen te zijn. De stad is schitterend gelegen en het uitzicht op het meer is buitengewoon mooi. Ik heb deze indrukken voorgoed in mijn hart geslotenö. Stendhal echter heeft op het meer gevaren; het meer waarover de Engelse dichter George Byron in ôRoman Walksö schreef: ôDe reis van Florence naar Rome duurt ongeveer 4 of 5 dagen. Ik geef de voorkeur aan de weg die richting Perugia gaat, want dat geeft mij de gelegenheid om Arezzo te bezoeken, een stad die eigenlijk sinds de eeuw van Dante niet veranderd is; bovendien is het landschap van het Lago di Trasimeno een lust voor het oog.ö

En zo is het maar net: een prachtig meer, omgeven door een aantal kleine dorpen en steden met bezienswaardigheden te over, niet tŔ overladen met toeristen, uitstekende restaurants in overvloed en een grote, interessante stad vlakbij, Perugia. Bovendien is het meer strategisch zo gelegen dat het gemakkelijk is om niet alleen UmbriŰ maar tevens Toscane te verkennen. En als u dat echt wilt doen, dan heeft u aan een vakantie van 2 weken niet genoeg, zoveel is er te zien en te beleven. UmbriŰ heeft zoveel te bieden; bezoek Perugia met zijn schilderachtige centrum, ga op "bedevaart" naar Assisi en bekijk het wijnmuseum in Torgiano. In dit stadje wordt de beste wijn van UmbriŰ geproduceerd; rijdt u eens richting Spoleto en ga truffels kopen om thuis uw omeletten op te fleuren. Een aanrader, UmbriŰ; al is het alleen maar vanwege het feit dat je nooit ver hoeft te rijden om heerlijk te eten en de lekkerste wijnen te vindenůůůů..

Op korte afstand van het Lago di Trasimeno ligt dit mooi gerestaureerde, historische complex, in het groen van de heuvels rondom het stadje Tuoro. Relais Borgo Torale heeft een oppervlakte van om en nabij de 20 ha en herbergt 17 appartementen van verschillende grootte. Het complex, daterend uit de 17e eeuw, is gerestaureerd onder strenge bepalingen van de Italiaanse Monumentenzorg, en is in zijn oude glorie hersteld. Vanuit de mooie, met veel kleurrijke bloemen aangelegde tuin heeft u schitterend uitzicht op het Lago di Trasimeno en de omgeving met wijn- en olijfgaarden. Er is een barbecue en een houtoven voor algemeen gebruik, een zwembad, en een gerestaureerd kerkje, waarin de mis kan worden opgedragen en huwelijken kunnen worden voltrokken. In de appartementen zijn de balken plafonds, terracotta vloeren en stenen, architectonische stijlelementen behouden gebleven. De appartementen zijn voorzien van alle comfort (air conditioning, telefoon, t.v., safe, fornuis met oven, koelkast/vriezer (Pignola geen vriezer), afwasmachine (m.u.v. Maurino en Pignola), wasmachine en droger (m.u.v. Leccino, Maurino, Pignola en Briscola die alleen een wasmachine hebben) en gemeubileerd, in eenvoudige, Umbrische stijl. De afstand naar het strand aan het meer is 10 minuten per auto. Er zijn in de omgeving genoeg oude stadjes en dorpjes die een bezoek waard zijn. Op het landgoed is gelegenheid tot het proeven en kopen van olijfolie. Er zijn enkele mountainbikes te huur, er is draadloos Internet en u kunt ter plaatse vanaf 9.00 uur 's morgens vers brood kopen. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keukenhoek of een woonkeuken (zonder zitbanken in dat geval), badkamer met douche en ruime slaapkamers en zijn voorzien van een zitje in de gemeenschappelijke tuin of op het pleintje.

Faciliteiten:
Parkeerruimte, receptie, vergaderruimte, ruimte voor het organiseren van parties, WiFi-Internet, kleine kinderspeelplaats, verwarming, 2 barbecues, houtoven, tafeltennis, bowling green, zwembad met toiletten en douche, en air conditioning in de slaapkamers. Bij de receptie kunt u alle informatie opvragen m.b.t. vertrek- en aankomsttijden ferries, treinen, stranden, bars, pubs, restaurants, sportactiviteiten, boeken van excursies, het huren van autoĺs, motoren, mountainbikes en zeilboten.

Mogelijkheden voor sport/excursies:
U kunt hier wandelen en er met de mountainbike op uit. Paardrijden 5 km, tennis 12 km, golfclub 20 km. Veel watersportmogelijkheden bij het meer, in Passignano sul Trasimeno. Er zijn genoeg interessante uitstapjes te maken in de omgeving, zoals bijv. naar de stad Amelia, een charmante Middeleeuwse stad op een heuveltop, gelegen tussen de rivieren de Tiber en de Neva. Gedurende de maanden juli en augustus worden hier veel evenementen georganiseerd, maar de stad is op zich al een bezoek waard; Assisi, een pelgrimsstad van grote betekenis; Todi, met vele historische monumenten en een beroemde antiekmarkt in het zomerseizoen, Spoleto met het Festival dei Due Mondi en de Cascate delle Marmore, de hoogste waterval in Europa; tenslotte Orvieto, een artistieke stad waar veel keramiek wordt geproduceerd en in augustus wordt hier dan ook een grote tentoonstelling van keramische voorwerpen georganiseerd. En zeker Perugia, een heel gezellige stad met een kosmopolitische sfeer, mag u beslist niet overslaan. Zelfs een dagje Rome zou mogelijk zijn. Bovendien is het zuiden van Toscane ook heel gemakkelijk te bereiken, zoals Montepulciano en Montalcino. En natuurlijk moet u Cortona bezoeken, een door de boeken en film van Frances Mayes wereldberoemd geworden stadje. Cortona is een Etruskische stad; deze ôgeestö is nog steeds overal voelbaar en geeft aan de stad een heel bijzondere sfeer. De straten in het centrum zijn omzoomd door de leukste winkels en restaurants. Het is een echte ôkunststadö, waar elk jaar veel culturele events en festivals worden georganiseerd. In de naaste omgeving zijn er nog veel meer interessante steden die een bezoek zeker waard zijn, zoals Montepulciano, Montalcino, Cetona, Arezzo en Chiusi. Florence en Siena zijn gemakkelijk te bereiken per trein of via de snelweg A1.

Afstanden: (aantal km. bij benadering)
Dichtstbijzijnde supermarkt 3 km, restaurant 5 km, Passignano sul Trasimeno 6 km, Cortona 15 km, Perugia 35 km, Assisi 55 km, Arezzo 63 km, Todi 73 km, Siena 75 km, Montalcino 77 km, Spoleto 94 km, Follonica (strand) 156 km, Rome 217 km.

Indeling van de appartementen:
Gentile (113 m2, 5 + 2 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met keukenhoek met open haard, 2 pers. sofabed, 1 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 3 bedden, badkamer met douche.
Leccio (78 m2, 4 + 2 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met keukenhoek en open haard, 2-pers. bedbank, 1 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Olivella (43 m2, 2 + 1 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met keukenhoek, 2-pers. slaapkamer, badkamer met douche. Extra bed mogelijk; geen extra kosten.
Briscola (45 m2,, 2 + 1 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met keukenhoek en open haard, 2-pers. slaapkamer, badkamer met douche. Extra bed mogelijk; geen extra kosten.
Frangivento (72 m2, 4 + 1 pers.):
Eerste verdieping: woonkeuken met open haard (geen zithoek), 2-pers. slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche. Extra bed mogelijk; geen extra kosten.
Nerella (83 m2, 6 + 2 pers.):
Eerste verdieping: woon-/eetkamer met keukenhoek en open haard, 2-pers. sofabed, 1 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 2 bedden, 1 kleine kamer met stapelbed, badkamer met douche.
Moraiolo (72 m2, 4+2 pers.):
Eerste verdieping: woon-/eetkamer met keukenhoek en open haard, 2 pers. sofabed, 1 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Cerasuola (83 m2, 3+2 pers.):
Eerste verdieping: woonkeuken met open haard, 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 1-pers bed en 2-pers. divanbed, badkamer met douche. Dit appartement heeft geen echte woonkamer; in de kamer met het 1-pers. bed staat een sofabed en een gemakkelijke stoel.
Morellino (83 m2, 4 + 2 pers.):
Eerste verdieping: woon-/eetkamer met keukenhoek, open haard en 2-pers sofabed, 2-pers. slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Biancolilla (64 m2, 4 pers.):
Tweede verdieping: woonkeuken met open haard (geen zithoek), 2-pers. slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Dolce Agogia (86 m2, 4 + 2 pers.):
Tweede verdieping: woon-/eetkamer met open haard, keukenhoek en sofabed, 2-pers. slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Frantoio (64 m2, 4 + 2 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met open haard, keukenhoek en 2-pers. sofabed, 2-pers. slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Leccino (89 m2, 4+2 pers.):
Begane grond: woon-/eetkamer met open haard, keuken en 2-pers. sofabed, 2-pers. slaapkamer, 1 kamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Maurino (28 m2, 2 pers.):
Begane grond: studio met 2-pers. bed en keukenhoek, badkamer met douche.
Pendolino (68 m2, 4 + 2 pers.):
Eerste verdieping: woon-/eetkamer met open haard, keukenhoek en 2-pers. sofabed, 2-pers/ slaapkamer, kamer met 2 bedden, badkamer met douche. PrivÚ terras.
Pignola (28 m2, 2 pers.):
Eerste verdieping: studio met 2-pers. bed, keukentje, badkamer met douche.

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (36)

 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE
 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALE RELAIS BORGO TORALE

 RELAIS BORGO TORALEVoorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app.

Voorbeeld app. RELAIS BORGO TORALE

Voorbeeld app.

 RELAIS BORGO TORALELago di Trasimeno

Lago di Trasimeno

Faciliteiten

 • afwasmachine
 • airco (ged.)
 • barbecue
 • fan(s)
 • houtoven
 • huisdieren toegestaan
 • internet
 • kinderbedje
 • kinderspeelplaats
 • kinderstoel
 • parkeerruimte
 • Safe
 • tafel en stoelen buiten
 • tafeltennis
 • telefoon (soms alleen inkomende gesprekken)
 • TV
 • verwarming
 • wasmachine
 • zwembad
 • zwembad (gemeenschappelijk gebruik)

Aantal pers.

Laagseizoen

Middenseizoen

Hoogseizoen

5/1 - 27/4
28/9 - 21/12

27/4 - 29/6
7/9 - 28/9

29/6 - 7/9

Gentile

4 + 3

780

1160

1600

Nerella

6 + 2

750

1150

1550

Leccino

4 + 2

730

1000

1500

Leccio

4 + 2

700

950

1400

Cerasuola

3 + 2

700

950

1300

Dolce Agogia

4 + 2

700

950

1400

Frantoio

4 + 2

700

950

1400

Morellino

4 + 2

700

950

1400

Pendolino

4 + 2

730

1000

1500

Moraiolo

4 + 2

700

950

1400

Frangivento

4 + 1

700

950

1350

Biancolilla

4

700

950

1350

Briscola

2 + 1

550

750

980

Olivella

2 + 1

550

750

980

Pignola

2 + 1

500

700

850

Maurino

2

450

650

800

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:

De huurprijzen gelden per week, van zaterdag tot zaterdag. Tijdens Pasen, Kerst en Oud en Nieuw gelden de prijzen van het hoogseizoen. De kosten voor verwarming zijn dan inbegrepen


Inbegrepen in de huurprijs: gebruik van gas, water, elektriciteit, bed-, bad- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling, airco, gebruik WiFi, en de eindschoonmaak


Niet inbegrepen in de huurprijs: toeristenbelasting, gebruik telefoon, verwarming naar verbruik (van Ç 1,20 tot Ç 2,50 per uur), babybedje Ç 25,00 per week, bijplaatsen extra bed Ç 110,00 per week, kosten huur mountainbike Ç 10,00 per dag. Deze kosten dienen voor vertrek ter plaatse te worden voldaan


Het zwembad (18 x 10 x 7, diepte 0,90 - 1,50) is geopend van eind mei tot eind september, afhankelijk van de weersomstandigheden


Het appartement is op de dag van aankomst beschikbaar na 15.00 uur en dient op de dag van vertrek voor 10.00 uur ochtends te worden verlaten


Kleine honden (tot 7 kg) zijn toegestaan, mits aangevraagd bij boeking en door ons bevestigd; extra kosten per week Ç 30,00


Er wordt Engels gesproken


Een auto is noodzakelijk


Noot: In veel appartementen is er niveauverschil en komt men van het ene vertrek in het andere via enkele traptreden. De open haarden mogen uitsluitend worden gebruikt als verwarming


Extra services: huishoudelijke hulp Ç 18,00 per uur, babysitter Ç 22,00 per uur, kookservice, excursies


Het complex is bereikbaar via een "strada bianca" van 300 m.

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Authentieke Italiaanse landgoederen

Een vakantie met huisdieren

Disclaimer