Verzekeringen

KORTLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING VAN DE EUROPEESCHE

U hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Europeesche Verzekeringen: al negentig jaar dť specialist in reis- en recreatieverzekeringen!

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U hebt hierbij de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met de standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis hebt kunnen genieten. En hebt u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan worden de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen vergoed.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Dekkingsoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering

Annulering:

Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden: kostprijs

Ziekenhuisopname (minimaal 1 overnachting): reissom per dag

Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden: reissom per dag


Allrisk Annulering:

Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden: kostprijs

Vergoeding annulering om aanvullende redenen: 75% van de annuleringskosten

Ziekenhuisopname (minimaal 1 overnachting): reissom per dag

Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden: reissom per dag

Eerdere terugkeer om aanvullende redenen: 75% van de reissom per dag


Premieoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering

Annulering: 5,5% van de reissom

Allrisk Annulering: 7% van de reissom

Waarnemer: 1% van de reissom


De poliskosten bedragen Ä 3,50. Over de premie en de poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting.

Meer informatie
Hebt u speciale wensen of wilt u meer weten neemt u dan tijdens kantooruren telefonisch contact op: 035-6031516. Bij geschillen die uit de verzekeringsovereenkomst voortvloeien, is uitsluitend bindend de gedrukte versie van de algemene voorwaarden. De genoemde prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Voor detailinformatie over de kortlopende annuleringsverzekering kunt u
de voorwaarden raadplegen

KORTLOPENDE REISVERZEKERING VAN DE EUROPEESCHE

Waarom deze verzekering?
Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor uw vervoermiddel.

Wie is verzekerd?
De aflopende reisverzekering van de Europeesche hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken of een tijdje op vakantie gaat.

Wat wordt er uitgekeerd?
Persoonlijke hulpverlening en buitengewone kosten worden altijd tegen kostprijs vergoed. Informeert u naar de verzekerde bedragen bij de Europeesche.

Belangrijke voordelen

Onmisbare verzekering voor uw reis of vakantie;

Wereldwijde hulp, 24 uur per dag;

Gunstige premie;

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd;

Snelle uitkering bij schade.


Scherpe premie
De premie is afhankelijk van verschillende factoren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor werelddekking of alleen voor dekking in Europa. Ook de uitbreidingen die u kiest zijn bepalend voor het uiteindelijke premiebedrag.

Voor detailinformatie over de aflopende reisverzekering kunt u de voorwaarden raadplegen.

Bovenstaande informatie is slechts een beknopte weergave. Bij geschillen is de originele tekst van de Europeesche Verzekeringen bindend. Prijzen en voorwaarden kunnen tussentijds worden aangepast.

Uw favorieten

Volg ons op Facebook

Disclaimer