CASA LUCIA DUE

Te boeken vanaf: 1300 euro per week

beschrijving
foto's
prijs
kaart

Beschrijving:
Zondagmorgen, in de stad Paciano bij het Lago di Trasimeno. We zijn uitgenodigd voor een lezing, maar het lijkt wel alsof we in een Italiaanse film zijn beland. Una giornata (domenica) particulare?

We zijn een museum binnengegaan en worden een prachtige, antieke zaal binnengeleid, uitgerust met wit-plastic “Blokker-stoelen”. Achter de tafel zit de plaatselijke geschiedschrijver. Hij is zeer klein van stuk met een baard, type tuinkabouter. Er is ook een tolk, een vrij lange vrouw, die naast hem staat. Hij corrigeert de tolk op irritante wijze, als ze ons mededeelt dat de man geschiedenis heeft gestudeerd. Niet alleen geschiedenis, maar ook kunst, en hij kijkt haar daarbij verwijtend aan. Ze lacht een beetje, maar voelt zich duidelijk opgelaten. Hij praat achter elkaar door en rookt daarbij stevig. Klokken luiden op de achtergrond en het geluid komt overweldigend de zaal binnen. Het is steenkoud. De man is duidelijk bevlogen en heeft veel affiniteit met hetgeen hij vertelt. De tolk kan zijn enthousiasme echter niet overbrengen, en zijn irritatie neemt zienderogen toe. Na een half uurtje geeft hij haar duidelijk te verstaan dat hij zelf wel in het Engels verder zal spreken. Dat had hij vanaf het begin ook kunnen doen natuurlijk. De organisatie laat aan alle kanten te wensen over. Vandaag bijv. drie gidsen. Is dit overdreven? Nee, dit is ItaliŰ. Zo gaat dat hier. En zo hoort het hier te gaan.......

Net buiten het stadje Paciano staat dit kleine appartementencomplex. Het bestaat uit een verbouwde herenboerderij, verdeeld in drie onafhankelijke, luxueuze appartementen. De appartementen bieden veel ruimte, hebben elk een privÚ-ingang en een tuin. De restauratie van de appartementen, zowel binnen als buiten, is met zeer veel zorg uitgevoerd, zodat de originele kenmerken, zoals de balken plafonds, de terracotta tegels en de werkende open haarden behouden zijn gebleven.

Elk appartement is voorzien van een ruime living met satelliet-TV, een uitstekend ingerichte keuken, en er zijn comfortabele slaapkamers en badkamers met douche. Het mooie linnen, de badlakens voor bij het zwembad, de afwasmachine, de magnetron, de CD speler, WiFi Internet, etc.: aan alles is de uiterste zorg besteed om uw vakantie zo compleet mogelijk te maken. De appartementen zijn uitstekend en smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Er is airconditioning en er zijn Engelstalige boeken, reisgidsen en tijdschriften voorhanden. In de omringende tuin bevindt zich een groot infinity zwembad. Er is een wasruimte met wasmachine/droger voor gezamenlijk gebruik.

Casa Lucia Due is omgeven door 1 hectare grond en biedt uitzicht op het omringende Toscaanse en Umbrische landschap. Het is een fantastische plek om te genieten van de schoonheid om u heen: de olijfgaarden, het landelijke panorama en de spectaculaire zonsondergangen. De gasten worden persoonlijk verwelkomd door de eigenaren en als u daar prijs op stelt dan heeft u hun onverdeelde aandacht en bijstand.

Het kleine landgoed ligt dicht bij de ommuurde stad Paciano, een perfect gerestaureerd 13e eeuws stadje. Vanuit het stadje is er uitzicht op het Lago di Trasimeno en de lichtjes van Chiusi en Cortona in de verte. Enkele jaren geleden heeft een internationale jury Paciano genomineerd als ôideaal dorpö en in 1992 is het benoemd tot ÚÚn van de mooiste kleine steden in ItaliŰ. Behalve met de natuur en artistieke schoonheid hield de jury ook rekening met de bijzondere UmbriŰ-Toscaanse culturele en culinaire tradities, die worden teruggevonden in een groot aantal vriendelijke accommodaties, of in de topkwaliteit restaurants in het stadje en nabije omgeving. Dat het leven in het stadje heel plezierig is wordt gereflecteerd in het feit dat heel wat beroemde personen Paciano als thuisbasis hebben gekozen, bijv. de oprichter van Greenpeace, David Mc Taggart.

Lay-out van de appartementen:
Bruno (170 m2, 6 personen):
Eerste verdieping aan de voorzijde, achterzijde (ingang) begane grond:
Dit appartement heeft een eigen ingang, een loggia en tuin. Het appartement bestaat uit een grote living/eetkamer/keuken, 3 slaapkamers met kingsize bedden en 3 moderne badkamers. In de living staat een haard van keramiek. De grootste slaapkamer is voorzien van een koperen bad. De loggia is voorzien van een gasbarbecue. In de keuken staat een grote Amerikaanse koelkast.
Sagra (100 m2, 4 personen):
Begane grond:
Dit appartementheeft een eigen ingang en tuin en is voorzien van een grote living/eetkamer/keuken met open haard, 2 slaapkamers met kingsize bedden en 2 comfortabele, moderne badkamers, ÚÚn met bad en ÚÚn met douche. Een Weber barbecue is op verzoek beschikbaar.
Sangio (65 m2, 2 personen):
Begane grond:
Dit appartement heeft een eigen ingang en tuin en bestaat uit een ruime living/eetkamer/keuken met open haard, grote slaapkamer met kingsize bed en een comfortabele, moderne badkamer met douche. Een Weber barbecue is op verzoek beschikbaar.

Faciliteiten:
Omheinde tuin, elektronisch hek, WiFi-Internet, airconditioning, parkeerruimte, satelliet-TV (Sky), open haard (keramiek haard in Bruno), vloerverwarming, solar panelen, zwembad, met tuinmeubilair en parasols, afwasmachine, koelkast/vriezer, oven, magnetron, CD-speler, wasruimte met wasmachine/droger, haardroger, mobiele telefoon, 3 mountainbikes t.b.v. de gasten, barbecues.

Mogelijkheden sport/excursies:
Golfclub op 8 km. afstand, watersporten op het Lago di Trasimeno 8 km. Voor leuke excursies zijn er mogelijkheden te over. Umbria en Toscane hebben de meest interessante bezienswaardigheden uit de Etruskische tijd. Dit ôLand van de Etruskenö heeft veel te bieden. U ontvangt uitgebreide informatie over de beide regioĺs Umbria en Toscana, omdat vanaf deze locatie beide makkelijk te bereiken zijn.

Afstanden: (aantal km. bij benadering)
Paciano (diverse winkels, restaurants, koffiebar, Internetpoint en uitstekende Engels boekwinkel) op loopafstand, Assisi 42, Chanciano Terme 25, Chiusi 11, Cortona 25, Perugia 35, Orvieto 50, Pienza 40, Rome 170, Florence 130, Lago di Trasimeno 8, Montalcino 60, Montepulciano 30, San Casciano dei Bagni 35, Siena 80, Spoleto 80.

Mogelijkheden sport/excursies:
Golfclub op 8 km. afstand, watersporten op het Lago di Trasimeno, 8 km. Voor leuke excursies zijn er mogelijkheden te over. Umbria en Toscane hebben de meest interessante bezienswaardigheden uit de Etruskische tijd. Dit ôLand van de Etruskenö heeft veel te bieden. U ontvangt uitgebreide informatie over de beide regioĺs Umbria en Toscana, omdat vanaf deze lokatie beiden makkelijk te bereiken zijn.

Afstanden: (aantal km. bij benadering)
Paciano (diverse winkels, restaurants, koffiebar, Internetpoint en uitstekende Engels boekwinkel), Assisi 42, Chanciano Terme 25, Chiusi 11, Cortona 25, Perugia 35, Orvieto 50, Pienza 40, Rome 170, Florence 130, Lago di Trasimeno 8, Montalcino 60, Montepulciano 30, San Casciano dei Bagni 35, Siena 80, Spoleto 80.

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (37)

 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE
 CASA LUCIA DUE

 app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 6 pers.

app. 4 pers.app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 4 pers.app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 4 pers.app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 4 pers.

app. 2 pers.app. 2 pers.

app. 2 pers.

app. 2 pers.

app. 2 pers.app. 2 pers.

app. 2 pers.

app. 2 pers.

app. 2 pers.

app. 2 pers.

Aantal pers.

1/1 - 31/12

Huurprijs p/w app. Bruno

6

0

2600

0

Huurprijs p/w app. Sagra

4

0

2000

0

Huurprijs p/w app. Sangio

2

0

1300

0

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:
De prijzen gelden per week, van zaterdag tot zaterdag; andere periodes zijn mogelijk

Bij de huurprijs inbegrepen: De kosten van gas, elektriciteit, water, gebruik bed-, bad- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling, gebruik babybedje, extra bed en de eindschoonmaak

Niet inbegrepen bij de huurprijs: toeristenbelasting, de kosten voor verwarming. Deze bedragen voor Bruno Ç 125,00, voor Sagra Ç 110,00 en voor Sangio Ç 100,00 per week en dienen voor vertrek ter plaatse te worden afgerekend. Eveneens ter plaatse afrekenen: gebruik mobiele telefoon

Er wordt geen waarborgsom verlangd

Check-in op de dag van aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur. De cottage dient op de dag van vertrek voor 10.30 uur te worden verlaten

Het zwembad (14 x 5 m) is geopend van 1 juni tot 30 september, afhankelijk van de weersomstandigheden

Kleine huisdieren zijn toegestaan, mits bij boeking aangevraagd en door ons bevestigd

Een auto is noodzakelijk als u uitstapjes in de omgeving wilt maken

Er wordt uitstekend Engels gesproken
Extra services: Kooklessen, wijnproeverijen, massages, er kunnen excursies voor u worden georganiseerd, transfers, verkoop eigen producten

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Populaire bestemmingen

Disclaimer