VILLA LUANA II

Te boeken vanaf: 840 euro per week

beschrijving
foto's
prijs
kaart

Beschrijving:
Villa Luana II is een vrijstaand huis met privÚ zwembad en tuin, dat verdeeld kan worden in twee appartementen, elk met een eigen ingang en een privÚ ruimte buiten. De twee appartementen kunnen apart worden gehuurd maar ook als complete villa aan een grote groep.

Villa Luana II is een mooi huis met een oppervlakte van ca. 210 m2, gelegen op een landgoed waar diverse graansoorten worden geproduceerd en verwerkt, op een afstand van ongeveer 25 km. van Siena. Het huis is gelegen op een heuvel en wordt omringd door een mooie tuin met oude bomen en hoge cipressen. In de tuin, direct naast het huis, bevindt zich een mooi en op een zonnige plek gelegen zwembad, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op het omliggende heuvellandschap. Het echte Toscaanse landschap, vinden wij, met vele eenzame cipressen op al even vele, eenzame heuveltoppenůů..

Villa Luana II ligt op hetzelfde terrein als Villa Luana I (afstand ongeveer 150 m); zie de beschrijving onder TC.V.242 (onder Siena). De villaĺs kunnen ook samen worden gehuurd, en bieden dan ruimte aan 36 personen. De huizen zijn op loopafstand van elkaar gelegen, maar bieden, gezien ligging en afstand, absolute privacy en zijn dus zeker ook zeer geschikt om afzonderlijk te huren, gezien de complete onafhankelijkheid van elkaar.

Villa Luana II is een bijzonder huis, bestaande uit twee verdiepingen, met in het midden aan de voorzijde een kapelletje. Aan de zijkant van het huis kunt u heerlijk beschut zitten en buiten eten met 14 personen (overdekt terras), met uitzicht op uw eigen zwembad, voorzien van voldoende tuinmeubilair en buitendouche. Het kapelletje, uit de 17e eeuw, is afgesloten, maar de huisbewaarder is het, op eigen initiatief, aan het restaureren en is er trots op u het te tonen als u belangstelling heeft. Een groot schilderwerk dat de heilige Clara uitbeeldt (Santa Chiara), is te zien achter het altaar, maar het altaar zelf herbergt een relikwie van de heilige Stefano en is derhalve de trots van de omgeving.

Het huis is compleet gerestaureerd, is bijzonder comfortabel en heeft een fijne sfeer, met o.a. op de begane grond een grote living, een TV-kamer, een toilet met wasmachine en een keuken voorzien van alle moderne comfort. Vanuit de keuken en het zitgedeelte is er toegang tot de tuin (oppervlakte 1.000 m2) en de patio (oppervlakte 40 m2), uitgerust met tafel en stoelen. De inrichting is gerieflijk, met aantrekkelijke antiek-Toscaanse extraĺs. Verder is er op de begane grond nog een 2-pers. slaapkamer met queen size bed en en suite badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevinden zich 6 2-pers. slaapkamers en 3 badkamers met douche.

De ligging van het huis is heerlijk landelijk, maar toch dicht bij de grootste stad, Siena, en veel andere plaatsen, die een bezoek waard zijn; als u het heerlijke nietsdoen eens wilt afwisselen met cultuur, winkelen en gezellige, menselijke drukte dan zijn er dus mogelijkheden genoeg.

Zoals reeds aangegeven kan de villa in 2 appartementen worden verdeeld en verhuurd aan verschillende families. De indeling is dan als volgt:

Appartement Est (120 m2, 8 pers.):
Begane grond: de entree is via een overdekt, gemeubileerd, terras, dichtbij het zwembad. Er is hier een goeduitgeruste keuken (oven, 5 kookelementen, koelkast/vriezer, afwasmachine) met eetgedeelte, een living en een toilet.
Eerste verdieping: 2 2-pers. slaapkamers (queen size bed), 2 kamers met 2 bedden, 2 badkamers met douche.

Appartement Ovest (90 m2, 6 pers.):
Begane grond: de entree is via de privÚ tuin, voorzien van tafel en stoelen. Er is een ruime living/eetkamer met keukenhoek (4 kookelementen, oven, koelkast/vriezer, afwasmachine), en een 2-pers. slaapkamer (queen size bed) met en suite badkamer met douche.
Eerste verdieping: 2 pers. slaapkamer (queen size bed), kamer met 2 bedden, badkamer met douche.

Faciliteiten:
Parkeerruimte, grote tuin, zwembad (gemeenschappelijk gebruik als de appartementen apart worden gehuurd), buitendouche, overdekt gemeubileerd terras, barbecue, TV, 5 + 4 kookelementen, oven, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, houtoven, afwasmachine, wasmachine.

Mogelijkheden voor sport/excursies:
U kunt hier wandelen en fietsen. Leuke en interessante excursies zijn er genoeg te maken: Natuurlijk Siena, een heel gezellige stad met mooie winkels en uiteraard de beroemde Piazza del Campo en de Duomo. Ook het kunstmuseum is een bezoek waard; er zijn meer dan 600 topwerken te bezichtigen. Of u brengt een bezoek aan, San Gimignano en natuurlijk Florence. Gaat u in laatstgenoemde stad eens naar de Mercato Centrale Si San Lorenzo, een markt gevestigd in 19e eeuwse hallen met een metalen overkapping. Ga langs bij kruidenier Perini (stand nr. 344) waar u de heerlijkste kazen en vleeswaren kunt verkrijgen. Ook Pisa (Piazza dei Miracoli) en Lucca (fietsen op de stadswallen, bezichtiging van de Ville Lucchese en, leuk voor de kinderen, het park van Pinocchio) zijn gemakkelijk bereikbaar. Prima bereikbaar is ook de Val dĺOrcia, een stuk ItaliŰ van grootse schoonheid met schitterende plaatsen als Montalcino, Pienza, Montepulciano, Montichiello en Bagno Vignoni. Bij boeking ontvangt u uitgebreide streekinformatie, alsmede een reisgids.

Tip: Murlo, een piepklein dorp op een heuveltop, is in het bezit van een klein maar interessant Etruskisch museum. Heeft u belangstelling in deze cultuur dan is het beslist een bezoek waard!!

Afstanden: (aantal km. bij benadering)
Vescovado di Murlo (winkels, bank, restaurants en bar) 3 km, Monteroni d' Arbia (nog meer winkels, supermarkt, bank, restaurants en treinstation) 6 km, Siena 25 km, Florence 86 km, Pienza 39 km, Montalcino 35 km, San Gimignano 60 km, Arezzo 85 km.

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (29)

 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II
 VILLA LUANA II VILLA LUANA II

 VILLA LUANA II VILLA LUANA II

 VILLA LUANA II VILLA LUANA II

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Estapp. Est

app. Est

app. Est

app. Ovestapp. Ovest

app. Ovest

app. Ovest

app. Ovestapp. Ovest

app. Ovest

app. Ovest

app. Ovestapp. Ovest

app. Ovest

app. Ovest

app. Ovestapp. Ovest

app. Ovest

app. Ovest

app. Ovestapp. Ovest

app. Ovest

app. Ovest

Aantal pers.

Laagseizoen

Middenseizoen

Hoogseizoen

7/1 - 3/4
11/4 - 22/5
11/9 - 18/12

3/4 - 11/4
22/5 - 3/7
21/8 - 11/9
18/12 - 7/1/2022

3/7 - 21/8

Huurprijs p/w app. Est

8

1211

1526

0

Huurprijs p/w app. Ovest

6

840

1029

0

Huurprijs p/w villa

14

0

0

3150

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:

Minimale huurperiode 7 overnachtingen, van zaterdag tot zaterdag. In het laagseizoen zijn andere periodes mogelijk, met een minimum van 5 overnachtingen. Prijzen op aanvraag beschikbaar


In de huurprijs inbegrepen: Gebruik bed-, bad- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling, gas, water en elektriciteit, gebruik kinderbedje (lakentjes etc. niet aanwezig!) en kinderstoel en de eindschoonmaak. Een babybedje en kinderstoel zijn alleen gratis als het maximale aantal deelnemers van 14 niet wordt overschreden; anders is de huurprijs Ç 10,00 per nacht.
Noot: de eindschoonmaak is alleen inbegrepen als het huis netjes wordt achtergelaten; is dit niet het geval dan is er een bedrag verschuldigd van Ç 100,00


Niet inbegrepen in de huurprijs: toeristenbelasting, extra bed Ç 90,00 per week, kosten voor verwarming naar verbruik (Ç 5,00 per m3, ongeveer Ç 50,00 per dag). Deze kosten dienen vˇˇr vertrek ter plaatse te worden afgerekend


Bij aankomst dient een waarborgsom te worden betaald van Ç 500,00 per appartement (in cash; dollars worden ook geaccepteerd)


Check-in op de dag van aankomst tussen 16.00 en 19.00 uur. U dient het huis op de dag van vertrek vˇˇr 10.00 uur te verlaten


Het zwembad (4 x 10 m, diepte 1,50 m) is geopend van 30 april tot 1 oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden. Op verzoek is het mogelijk het zwembad eerder open te stellen of langer open te houden; extra kosten Ç 150,00 per week


Huisdieren zijn toegestaan, mits aangevraagd bij boeking en door ons bevestigd; extra kosten Ç 5,00 per dag


Men spreekt Engels


Openbaar vervoer: Treinstation in Monteroni dĺArbia


Een auto is noodzakelijk


Extra schoonmaakservice Ç 20,00 per uur. Op verzoek kan er voor u worden gekookt. Beide services aan te vragen bij boeking

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Disclaimer