APARTAMENTO AFFRESCO

Te boeken vanaf: 1750 euro per week

beschrijving
foto's
prijs
kaart

Beschrijving:
Wilt u Florence echt ontdekken, dan is een ôpoosje wonenö in een appartement in het centrum van de stad, in ÚÚn van de oudste gedeelten, het "centro historicoö de beste optie. Dan kunt u Úcht deel uitmaken van het dagelijkse leven van een stad zo rijk aan traditie, geschiedenis, musea, prachtige oude gebouwen, de zgn. palazzi en de alom aanwezige antieke stadstuinen. Deel uitmaken van dit leven is een unieke ervaring die wij niet aan u kunnen vertellen of waarover u kunt lezen; u moet het ôaan den lijveö ondervinden!!!

Wij kunnen u nu zoĺn ôbehuizingö in een palazzo aanbieden, en wel een zeer uniek appartement (eigendom van een kunstenares, een beroemde fotografe en schrijfster) met een aparte sfeer, gelegen in ÚÚn van de leukste wijken van Florence, de Borgo Santa Croce, vlak achter de prachtige Piazza Santa Croce.

De entree is via de, voor een palazzo (daterend uit de 16e eeuw) in Florence zo karakteristieke, binnenplaats. Met de lift gaat u dan naar de eerste verdieping, waarop uw tijdelijke verblijfplaats is gesitueerd.

Het is een prachtig, met bijzondere smaak gerestaureerd appartement, met veel, werkelijk schitterende authentieke frescoĺs op muren en plafonds, er is een ruime living met grote, marmeren open haard (wegens veiligheidsredenen niet te gebruiken), een eetgedeelte met een ronde eettafel voor 4 personen en een prachtig bewerkt houten plafond. Er is een functionele keuken in zwart/wit (eethoekje voor 4 pers., 3 kookpitten, 1 elektrisch kookplaatje, oven, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat en een afwasmachine) met toegang naar een klein balkon met uitzicht op de tuinen van de benedenburen en andere palazzi. Het balkon is voorzien van potten met planten en een eethoek voor 4 pers., een perfecte plek om buiten te eten. Tevens is op het balkon de wasmachine geplaatst (niet direct zichtbaar).

De entree, met aan de rechterzijde de living is ruim en men kan hier uren doorbrengen met het bestuderen van de fresco's. Tussen de keuken en de entree bevindt zich de televisie-/studeerkamer. Deze kamer is eveneens voorzien van de (alweer...) prachtigste frescoĺs die u zich maar voor kunt stellen. Er staat een bureau, er zijn boekenkasten, een TV (Apple systeem), telefoon, een stereo-installatie en een fax. De sofa kan worden veranderd in een comfortabel 1-pers. bed. Naast de studeer-/TV-kamer bevindt zich een badkamer met douche.

En dan de slaapkamer: Een heel bijzonder vertrek, met wat Japanse "touches" en waarin veel hout is verwerkt, met een 2-pers. bed (een soort kruising tussen een traditioneel bed en een futon). In deze slaapkamer bevindt zich tevens een verzonken ligbad in een gedeeltelijk glazen huis, met wastafel, en een kleine vide met boekenkast, te bereiken door middel van een houten ladder. Apart toilet.

Vanwege de mengeling van design en antiek, plus de aanwezigheid van een aantal bijzondere voorwerpen, hangt er een kunstzinnige sfeer in het appartement. Wij zijn van mening dat de foto's maar een "flauw aftreksel van de werkelijkheid" zijn.

Faciliteiten:
Lift, gemeubileerd balkon, 3 kookpitten en 1 electrische kookplaat, koelkast/vriezer, afwasmachine, wasmachine, koffiezetapparaat, TV (Apple systeem), telefoon, stereo-installatie, Internet, fax en airconditioning

Mogelijkheden voor sport/excursies:
Op korte afstand van Florence kunt u golfen op de Ugolino golfcourse. Voor wat betreft bezienswaardigheden etc: bij boeking ontvangt u uitgebreide streekinformatie, met inbegrip van Florence, en een reisgids.
Tip: natuurlijk moet u het meest beroemde museum ter wereld bezoeken, het
Uffizi

Afstanden:
Vanaf het appartement bent u in no-time bij winkels, bars en restaurants. Er is een kruidenierswinkel op 200 meter afstand. De Piazza Santa Croce bereikt u binnen een minuut en wilt u naar het Uzzifi museum dan hoeft u daar maar 15 minuten wandelen voor over te hebben.

Indeling (100 m2):
Entree, ruime living met open haard, keuken met toegang tot balkon, studeer-/televisiekamer met mogelijkheid voor extra gast, badkamer met douche, 2-pers. slaapkamer met en-suite badkamer met bad. Toilet.

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (14)

 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO
 APARTAMENTO AFFRESCO

Aantal pers.

1/1 - 31/12

Huurprijs p/w

2 + 1

0

1750

0

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:

De vermelde huurprijs is per week. Andere periodes zijn mogelijk; prijzen op aanvraag beschikbaar


Inbegrepen in de huurprijs: De kosten voor water, gas en het gebruik van bad-, bed- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling


Niet inbegrepen in de huurprijs: toeristenbelasting, eindschoonmaak Ç 100,00 per week, kosten voor electriciteit, verwarming en gas voor warm water naar verbruik, telefoon, Internet, fax en airconditioning naar verbruik. Deze kosten dienen vˇˇr vertrek ter plaatse te worden afgerekendExtra kosten: gebruik 1-pers. bed in studeer-/TV-kamer: Ç 150,00Bij aankomst dient een waarborgsom te worden betaald van Ç 400,00 en bij een maandelijkse huurperiode Ç 600,00 (in cash)


Check in op de dag van aankomst tussen 16.00 en 19.00 uur. Check-out op de dag van vertrek tussen 8.00 en 10.00 uur uur.Op verzoek en na goedkeuring van de eigenaar is een latere incheck mogelijk tussen 19.00 en 21.00 uur, tegen een vergoeding van Ç 50,00


Huisdieren zijn niet toegestaan


Een auto is niet nodig (zelfs lastig!) Het is bijna onmogelijk om als niet-inwoner van Florence een parkeerplaats te bemachtigen. Neemt u de taxi (niet al te duur) of: gewoon de bus....

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Disclaimer