LA LODOLA

Te boeken vanaf: 500 euro per week

beschrijving
foto's
faciliteiten
prijs
kaart

SPECIALE AANBIEDING: BIJ BOEKING VAN EEN APPARTEMENT VOOR HET MIDDEN- EN HOOGSEIZOEN 2018 IS EEN KORTING VAN TOEPASSING VAN Ç 40,00 PER WEEK EN ER ZIJN GEEN RESERVERINGSKOSTEN VERSCHULDIGD

Beschrijving:
Deze oude, sfeervolle boerderij, die dateert uit de 19e eeuw, is op korte afstand gelegen van het fraaie dorp Asciano (5 km) en van Rapolano Terme (4 km), beroemd vanwege de aanwezige zwavelbronnen. Het omringende landschap is typisch Toscaans, met golvende heuvels die gedurende de wisseling der seizoenen constant van kleur veranderen.

Het huis is compleet gerestaureerd en opgedeeld in 7 comfortabele appartementen. Elk appartement is bijzonder elegant en luxueus ingericht, waarbij de gebruikte materialen garant staan voor het handhaven van de traditionele Toscaanse stijl, zoals bijv. terra-cotta vloeren, houten balkenplafonds en marmeren trappen. Er is een zwembad van 16 x 9 m, dat zodanig is gesitueerd dat de gasten optimaal kunnen genieten van zon en rust. Het huis is omgeven door een grote tuin waar elk appartement zijn eigen ruimte heeft met tuinmeubelen, zodat kan worden genoten van maaltijden buiten. In de tuin bevindt zich een ping-pong tafel.

Dit klinkt allemaal zoals zoveel accommodaties worden beschreven, maar het moet ons van het hart: deze appartementen zijn "een plaatje"; alleen van de gekozen stoffen voor de bedden, gordijnen etc. zult u al genieten. Wat een prachtig materiaal! Inmiddels is er onder architectuur een tuin aangelegd, die er eveneens fantastisch uitziet.

Wij kunnen nog wel doorgaan met de loftrompet te steken over deze accommdatie. Echter, we hebben maar ÚÚn advies voor u: Breng uw vakantie hier door!!

Indeling van de appartementen:
Rosmarino (begane grond, 2 pers., 45 m2): Woon-/eetkamer met keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen), 2-pers. slaapkamer (queen size bed) met openslaande deuren naar de tuin, badkamer met douche.
L'Accacia (begane grond, 2 pers., 50 m2): Woon-/eetkamer met keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen), 2-pers. slaapkamer, badkamer met douche.
La Vite (begane grond en 1e verdieping, 4 + 1 pers., 98 m2): Begane grond: ruime woon-/eetkamer met 1-pers. sofabed en keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen, afwasmachine), badkamer met douche. 1e verdieping: 2-pers. slaapkamer (queen size bed), slaapkamer met 2 bedden, badkamer met douche.
Il Cipresso (begane grond, 4 + 2 pers., 110 m2): Ruime woon-/eetkamer met 2-pers. sofabed, open haard en keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen, afwasmachine), 2-pers. slaapkamer (queen size bed), badkamer met douche, 2-pers. slaapkamer met openslaande deur naar de binnenhof, badkamer met douche. In dit app. zijn enkele trapjes aanwezig.
Il Canneto (begane grond, 4 + 1 pers., 80 m2): Ruime woonkamer met 1-pers. sofabed, open haard en keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen), 2-pers. slaapkamer (queen size bed), 2-pers. slaapkamer (queen size bed), 2 badkamers met douche.
La Quercia (1e verdieping, 2 pers., 54 m2): Een marmeren buitentrap, die gedeeld wordt met app. L'Olivo leidt naar het appartement bestaande uit: Woon-/eetkamer met keukenhoek (oven, koelkast/vriezer,
4 kookelementen), 2-pers. slaapkamer (queen size bed), badkamer met douche.
L'Olivo (1e verdieping: 4 + 1 pers., 75 m2): Een marmeren buitentrap, die gedeeld wordt met app. La Quercia leidt naar het appartement bestaande uit: Woon-/eetkamer met open haard, 1-pers. sofabed en keukenhoek (oven, koelkast/vriezer, 4 kookelementen, afwasmachine), 2-pers. slaapkamer (queen size bed), kamer met 2 bedden, 2 badkamers met douche.

Faciliteiten:
Electronisch hek, receptie, parkeerruimte, omheinde tuin, barbecue (gemeenschappelijk gebruik), zwembad (gemeenschappelijk gebruik) met parasols en ligstoelen, satelliet-tv, gemeenschappelijk gebruik wasmachine/droger, productie en verkoop van wijn en olijfolie, tafeltennis, verhuur mountainbikes, ontbijtservice, WiFi-Internet.

Mogelijkheden sport/excursies:
Tennisbaan 5 km, manege 15 km. U kunt hier wandelen en fietsen. Leuke en interessante excursies zijn er genoeg te maken: Natuurlijk Siena, een heel gezellige stad met mooie winkels en natuurlijk de beroemde Piazza del Campo en de Duomo. Ook het kunstmuseum is een bezoek waard; er zijn meer dan 600 topwerken te bezichtigen. Of u brengt een bezoek aan Montalcino, Montepulciano, San Gimignano en natuurlijk Firenze. Gaat u in laatstgenoemde stad eens naar de Mercato Centrale di San Lorenzo, een markt gevestigd in 19e eeuwse hallen met een metalen overkapping. Ga langs bij kruidenier Perini (stand nr. 344) waar u de heerlijkste kazen en vleeswaren kunt verkrijgen. Ook Pisa (Piazza dei Miracoli) en Lucca (fietsen op de stadswallen) zijn gemakkelijk bereikbaar. Bij boeking ontvangt u uitgebreide streekinformatie, alsmede een reisgids.
Tip: Murlo, een piepklein dorp op een heuveltop, is in het bezit van een fantastisch Etruskisch museum. Voor ge´nteresseerden in deze cultuur: beslist een bezoek waard!!

Afstanden:
Rapolano Terme 6 km (winkels, bank, apotheek etc.), Asciano 10 km, Siena 20 km., Florence 90 km, strand 90 km.

TIP
Een goed idee voor een restaurant in de nabije omgeving: Spaghetteria Il Satiro, Piazza Matteoti 16, Rapolano Terme.
Het restaurant is gelegen op een heuvel en heeft een terras met mooi uitzicht. Vriendelijke bediening en als u van spaghetti houdt: een aanrader!

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (31)

 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA
 LA LODOLA

Faciliteiten

  • internet

Aantal pers.

Laagseizoen

Middenseizoen

Hoogseizoen

31/3 - 7/4
28/4 - 14/7
25/8 - 15/9

14/7 - 28/7
18/8 - 25/8
22/12 - 5/1/2019

28/7 - 18/8

Huurprijs p/w Rosmarino

2

570

750

820

La Vite

4 + 1

940

1125

1190

Il Cipresso

4 + 2

940

1125

1190

Il Canneto

4 + 1

840

1090

1150

La Quercia

2

570

750

820

L'Olivo

4 + 1

840

1090

1150

L'Acacia

2 + 2

570

750

820

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:

Let op: Indien gebruik wordt gemaakt van een 1-pers. sofabed wordt de huurprijs verhoogd met Ç 80,00 per week en een 2-pers. sofabed met Ç 150,00 per week


De huurprijzen gelden per appartement, per week, van zaterdag tot zaterdag; andere periodes zijn mogelijk in het laagseizoen


Bij de huurprijs inbegrepen: Het gebruik van water, gas, elektriciteit, gebruik bed-, bad- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling


Niet inbegrepen bij de huurprijs: toeristenbelasting en kosten eindschoonmaak Ç 75,00. De keuken dient schoon te worden achtergelaten; anders wordt Ç 35,00 in rekening gebracht. Verwarmingskosten (indien van toepassing): Ç 5,00 per m3.Deze kosten dienen ter plaatse te worden betaald vˇˇr vertrek


Extra kosten: Gebruik wasmachine en droger Ç 35,00 per week, hout voor de open haard Ç 10,00 per mand, bijplaatsing kinderbedje 40,00 per week, huur mountainbike (van te voren te reserveren), WiFi-Internet Ç 20,00 per week


Bij aankomst dient een waarborgsom te worden betaald van Ç 300,00


Het zwembad is geopend van 1 mei tot 30/9, afhankelijk van de weersomstandigheden


Check-in op de dag van aankomst tussen 16.00 en 18.30 uur. Het appartement dient op de dag van vertrek vˇˇr 10.00 uur te worden verlaten


La Lodola is bereikbaar via een zgn. "strada bianca", een ongeplaveide weg


Honden zijn toegestaan, mits aangevraagd bij boeking en door ons bevestigd. Extra kosten Ç 60,00 per week of Ç 12,00 per dag bij een kortere periode dan een week


Dit zijn "no smoking" appartementen (buiten kan er natuurlijk wel gerookt worden)


Een auto is noodzakelijk


Er wordt Engels gesproken

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Disclaimer